5 éve foglalkozunk videótábla – videófal – ledfal – beltéri – kültéri – rental rendszerű LED falakkal.  P2 – P10 pixelsűrűségig!  videófal teljes körű kihelyezésével a gyártástól a telepítésig!

Olyan cégekkel szeretnénk együtt dolgozni, ahol a vezető fejlődni szeretne és nyitott az új technológiákra. 

Célunk az értékesítési eszközök bővítése.  A fejlődést szolgáljuk! A szolgáltatásaink kimagaslók, a LED falak roppant figyelem felkeltőek, használatuk pedig cégünk segítségével egyszerű és felhasználóbarát
2014-ben alapítottuk a cégünket azzal a szándékkal hogy támogassuk a vállalkozókat egy olyan modern LED -es eszközzel, főként ledfalakkal és videófalakkal ami sokrétű segítséget nyújthat különféle vállalkozási ágazatok számára.

Segítheti az értékesítést, hamarabb észre vehetik az üzletét, fontos információkat oszthat meg a célközönségével, az újdonság erejével olyan emberek is észre vehetik, akik eddig SOHA. Lehetősége van, a készleten marad árukat gyorsabban értékesíteni, az új termékeket könnyebben bevezetni.

De nemcsak az értékesítését segítheti. Roppant sokrétűen alkalmazható rendezvényekre élő felvétel “vetítésére” reklámvideók, kampányok, hirdetési felületek értékesítésére. Kitelepülések, kiállítások, bevásárló központok segítségére lehet. Minden egyéb reklámeszközt kitűnően helyettesit és roppant figyelemfelkeltő és hatásos reklám eszköz.

A ledfalak a modern, letisztult külsőnek köszönhetően kiválóan beleillik a legtöbb üzlet külső vagy belső megjelenésébe.

Legyen fix – hordozható – guruló kivitelű – Mi erre szakosodtunk , mi vagyunk az Ön led specialistája!